sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Terveisiä lukijoille

Olen saanut uusia lukijoita viime aikoina ja perustin siksi pari uutta sivua tähän blogiin selventämään asioita. Esittelen sivut tässä tekstissä.

Nettiselaimella voit nähdä sivut listattuna blogin oikeassa reunassa. Linkitän ne myös tähän tekstiin.

Minusta
Tällä sivulla kerron hieman itsestäni ja siitä, miksi ja mistä näkökulmasta kirjoitan tätä blogia.

Linkkejä
Tälle sivulle olen koonnut transsukupuolisuutta koskevia linkkejä. Suuri osa niistä on tutkimuksia tai niiden yhteenvetoja tai artikkeleita. Jonain päivänä tarkoitus olisi saada kaikki blogiteksteissä linkkaamani linkit koottua tälle sivulle. Olisi kannattanut alusta alkaen tehdä niin, että lisään käyttämäni linkit heti tuolle sivulle...

Blogeja, joita seuraan
Lyhyt listaus seuraamistani blogeista. Joillekin saattaa tulla yllätyksenä, että en seuraa pelkästään "samanmielisten" blogeja.

Askeleita transition tiellä
Päivittyvä tiivis listaus prosessista.

Trollin työkalupakki
Koska trollit parveilevat innokkaasti transaiheisilla sivustoilla ja blogeissa, koin hyödylliseksi tämän Senja Larsenin artikkelin, joka julkaistiin Kauppalehdessä toukokuussa 2019. Ehkä siitä on jollekin toisellekin hyötyä, ja täältä se löytyy, jos Kauppalehden nettisivu ei olekaan aina saatavilla.
(Sivun lähde ja kirjoittaja on selvästi merkitty, mutta siitä huolimatta joku Anonyymi ilmeisesti erehtyi luulemaan, että yritän esittää artikkelin omana tuotoksenani. Hän kirjoitti kommentin, jossa "paljasti" minut, ja kun kysyin että mitä ihmettä hän tarkoittaa, hänellä meni niin kovasti tunteisiin, että lähetti minulle aivan kuvottavan vastauksen. Jätin sen julkaisematta, luonnollisesti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi harkiten, kiitos!